Wat weet jij van het Offerfeest?

Overheerlijke thee, lolly’s en smakelijke koekjes, normaal gesproken kom je die niet tegen in de gangen van de Vrije Universiteit. Maar op donderdag 9 oktober waren ze er wel! Ter gelegenheid van het Islamitische Offerfeest stond ISA in de hal van het hoofdgebouw.

Een grote tafel, versierd met kleurrijke letters die samen het woord ‘Offerfeest’ spelden, trok de aandacht van de studenten. Een poster met een geknutseld landschap met drie schaapjes, maakte het tot een vrolijk geheel. De vraag: ‘Wat weet jij van het Offerfeest?’ zette de studenten aan het denken. Rondom de tafel verzamelde zich een grote groep studenten. Met post-it’s lieten zij weten wat ze al wisten van het Offerfeest. Vervolgens vulden onze bestuursleden deze kennis met genoegen aan met een lolly. Aan de lolly’s zat een briefje die de essentie van het Offerfeest aangaf.

De gezelligheid heeft een hoop teweeg gebracht. We hebben kunnen vertellen wat het Offerfeest inhoud. Daarnaast hebben we kunnen uitleggen waar ISA voor staat en als klap op de vuurpijl hebben we er ook nieuwe leden bij. Wij verwelkomen hen van harte! Hoe meer zielen, hoe meer vreugd.

offerfeest_stand

Vorig bericht
Ladies’ Eve 2014: Meidenfeest ‘Id al-Adha
Volgend bericht
Bruisende Debatavonden!

Gerelateerde berichten