Workshop: Entrepreneurship for Ladies

“If you’re waiting until you’re ready, you’ll be waiting the rest of your life.”

Dit was één van de quotes die Hayat el Abdelaouie vorige week dinsdag deelde met de groep. Op dinsdag 5 december verwelkomden wij Hayat El Abdelaouie, mede-eigenaar van Startup Muslim, die ons een verdiepende workshop gaf over het starten van een onderneming als moslima. Een inspirerende vrouw en een succesvolle 6-7 figures business consultant, die ons allen heeft doen motiveren en ons met ideeën naar huis heeft laten gaan. De workshop was bewust kleinschalig opgezet om het evenement interactief te maken. Hierdoor kon iedereen vertellen welke problemen ze hadden met betrekking tot ondernemerschap, waarna mogelijke oplossingen hiervan besproken werden.

We neigen ernaar smoezen te gebruiken die ons ervan weerhouden de stap te zetten richting ondernemerschap. We vinden dat we niet genoeg kennis beschikken, niet genoeg geld hebben, geen passie kunnen vinden voor een bepaalde richting of dat de juiste tijd nog niet gekomen is om te starten met ondernemen. Hayat liet ons inzien dat je niet moet wachten totdat je jouw passie hebt gevonden, want dat ga je nooit vinden. Zelf heeft Hayat geen achtergrond in marketing of het bedrijfsleven, maar heeft psychologie gestudeerd aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Toch heeft het haar niet weerhouden om te starten met ondernemen. Dit opende vervolgens veel deuren voor haar. Dat je een student bent, moet je er ook niet van weerhouden om te beginnen met ondernemen, want na jouw studie heb je een baan en daarna heb je wellicht kinderen en ga zo maar door. De juiste tijd gaat niet komen. Wil je ondernemen, start dan nu!

Hayat deelde een concreet plan met ons zodat wij binnen twee weken op een laagdrempelige wijze, een onderneming kunnen starten. Ze heeft ons helpen inzien dat het starten van een eigen onderneming eigenlijk heel simpel is. Leer jezelf de juiste mindset aan en omring jezelf met de juiste mensen. Hiermee kijken we met veel tevredenheid terug op deze succesvolle workshop. Opdat alle dames wat van deze workshop hebben opgestoken en succesvol worden in het ondernemen!

EML_Flyer.jpg

Vorig bericht
Masterclass: Entrepreneurial Mindset
Volgend bericht
Verbeter jouw band met de Qur’an

Gerelateerde berichten

Niets gevonden.