Zakelijk

Verken de mogelijkheden die ISA u kan bieden.

Wat kan ISA voor u betekenen?

Wij kunnen veel voor u of uw bedrijf betekenen. Als studentenvereniging zijn wij in staat u in contact te brengen met onze ruim 1145 leden en nog veel grotere achterban bestaande uit hoogopgeleide (moslim)studenten. Wij zijn ook zeer actief op verschillende social media.

Interessante doelgroep
Studenten zijn een interessante doelgroep en kunnen van grote waarde zijn voor uw bedrijf vanwege hun interesses, opleidingsniveau en uitgebreid netwerk. Tevens bereiken wij veel andere studenten door middel van promotie en uiteenlopende activiteiten. Zo (mede-)organiseren wij jaarlijks meerdere cursussen, lezingen, workshops, en andere gezamenlijke evenementen. Naast het bereiken van deze grote doelgroep, kunt u door ons te steunen ook uw maatschappelijke betrokkenheid doen blijken.

Samenwerkingsverbanden
Wij staat open voor samenwerkingsverbanden en bieden u veel mogelijkheden tot sponsoring. Hierbij kunt u denken aan promotie middels onze mailinglijst van ruim 4200 personen, adverteren op onze drukbezochte website, of promotie tijdens onze evenementen.

0
+
betalende leden
0
+
likes op Facebook
0
+
personen op mailinglijst
0
+
leden in Facebookgroep

Interesse?

Mocht u contact met ons willen opnemen, dan kunt u het onderstaande formulier invullen. U ontvangt vervolgens zo snel mogelijk een reactie van ons.

Leer ons kennen

Fotoalbum

Bekijk onze foto’s voor een sfeerimpressie van onze evenementen.

Huidige sponsoren

[smls id=”33660″]