Ladies’ Eve 2014: Meidenfeest ‘Id al-Adha

Dinsdagavond 14 oktober was het dan eindelijk zover: Ladies Eve vond plaats ter viering van ‘Id al-Adha (het Offerfeest). Volledig in het teken van de kleur roze, kwamen de dames de zaal binnen. Onze bestuursleden waren er uiteraard ook te vinden om een praatje te maken met alle bezoekers. Zo konden de dames die nog niet bekend waren met ISA bij hen terecht met al hun vragen. Alle mobieltjes werden in beslag genomen om er voor te zorgen dat iedereen volop kon genieten, zonder dat zij zich zorgen hoefden te maken dat zij gefotografeerd werden. Onder het genot van heerlijke muntthee en koekjes konden de dames gezellig bijpraten. Het feest werd officieel ingeluid toen de nasheedband begon te spelen. De band ‘Maroc’ wist iedereen op de dansvloer te krijgen en het was duidelijk te zien dat ook iedereen het naar zijn zin had. 

munttheeNaast de gezelligheid wilden we met het organiseren van Ladies Eve ook een bijdrage leveren aan een goed doel. De opbrengsten van het feest zullen voor 25% naar de hulpverlening en wederopbouw van Palestina gaan. Om de opbrengsten voor het project te vermeerderen, werden er loombandjes in de kleuren van de Palestijnse vlag verkocht en konden de dames henna laten zetten. Halverwege de avond liep dan ook bijna iedereen met een loombandje en een prachtig versierde hand rond! Verder was er ook een wedstrijd gaande voor de mooiste outfit. Een geheime jury zou beslissen wie de winnares was en zou haar aan het einde van de avond een leuke prijs overhandigen. Na heerlijk te hebben gegeten van een uiteenlopend buffet, was het tijd voor de bekendmaking van de winnares! De winnares werd naar voren geroepen en kreeg een prachtig kroontje om haar outfit compleet te maken. Bovendien werd er door de band en de gasten luidkeels voor haar gezongen. Het feest was bijna afgelopen, maar de nasheedband kon het niet laten om nog een aantal laatste nummers te spelen om zo werkelijk iedereen op de dansvloer te krijgen. Om de avond af te sluiten kreeg iedereen een heerlijke cupcake en een klein bedankje mee. Het feest was zeer geslaagd en iedereen verliet de zaal met een brede lach. Kortom: Ladies Eve was een avond om niet te vergeten!

Wij bedanken al onze bezoekers voor wederom een geweldige ervaring en wij verwelkomen jullie graag op onze eerstvolgende activiteit! Ook bedanken we onze bestuursleden en actieve leden voor hun immense inspanning en voor het opzetten van een zowel islamitisch verantwoord als gezellige avond.

Ladieseve_2014

Vorig bericht
Sollicitatietraining i.s.m. BoerCroon
Volgend bericht
Wat weet jij van het Offerfeest?

Gerelateerde berichten

Niets gevonden.